Ga naar de inhoud

Werkwijze

Voor het evenement

Zodra je contact met ons opneemt, plannen wij een telefonische afspraak in. Tijdens dit gesprek bespreken we het doel van de gewenste beelden, jouw visie, de beoogde toepassing en de oplever tijd van de beelden. Ook de locatie, datum en duur van de opdracht zijn hierbij van belang en dienen als basis voor de offerte. Graag ontvang ik voorafgaand aan het evenement het draaiboek, indien beschikbaar. Dit stelt mij in staat om op de dag zelf rekening te houden met de geplande activiteiten en ervoor te zorgen dat de belangrijkste momenten worden vastgelegd.
Event fotografie Coface Country Risk Conference 2022 Seegers Media

Tijdens het evenement

Op de dag van het evenement arriveren wij ruim op tijd op locatie. Op deze manier kunnen we de locatie nogmaals doornemen en de laatste wijzigingen in het draaiboek met jullie doornemen. Tijdens het evenement proberen wij zo onopvallend mogelijk te werk te gaan bij het vastleggen van het evenement. Op deze manier kunnen we spontane en leuke momenten vastleggen en ervoor zorgen dat de aanwezigen zich niet ongemakkelijk voelen door een constante focus op hen met de camera. Hierdoor ontstaan de meest memorabele beelden zonder dat er geposeerd hoeft te worden!

Na het evenement

Na afloop van het evenement wil je natuurlijk zo snel mogelijk de foto's bekijken en delen met je publiek. Beeldmateriaal is tegenwoordig onmisbaar bij het oproepen van herinneringen en het delen van ervaringen, en sociale media stellen hoge eisen aan de snelheid en kwaliteit van de foto's. Om deze reden zorgen wij ervoor dat de zorgvuldig geselecteerde en geoptimaliseerde beelden spoedig worden aangeleverd. Afhankelijk van de wensen die we tijdens het voortraject hebben besproken, leveren wij de foto's aan vóór de deadline verstrijkt. Zo kunnen de foto's snel gedeeld worden en kunnen de bezoekers nog nagenieten van het evenement!
zelfloosheid 198 optimized

Bekijk hier alvast een deel van ons portfolio!

Wil je meer items uit mijn portfolio zien, klik dan hier!
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met mij op!